PELIVIHJEET

Pelivihjeet ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan ammattilaisten näkemyksiä eri urheiluun liittyvistä kohteista – ja miksei myös politiikasta, säästä ja viihteestä. Toki, kun puhutaan ammattilaisten laatimista vihjeistä, tällöin kyseessä ovat nimenomaan ne parhaat ilmaiset pelivihjeet, jotka markkinoilta löytyvät.

Laadukkaiden pelivihjeiden laatiminen ei ole mitään yksinkertaista hommaa, sillä vihjeiden laatijan tulee huomioida koko ajan ne voitollisen vedonlyönnin perusavaimet, joita tässä artikkelissa tullaan käsittelemään seuraavassa kohdassa. Ja tokikaan ne perusavaimet eivät takaa voittoja jatkuvalla syötöllä, sillä myös alansa ammattilaisille tulee niitä kuivia kausia, mutta voitollisessa vedonlyönnissä kyse onkin pitkästä juoksusta; siksi menestyksekäs vedonlyönti vaatii paljon töitä.

Vuonna 2021 internetin ihmeelliseen maailmaan mahtuu melkoinen määrä pelivihjeitä, sillä vedonlyönti nyt yksinkertaisesti on niin suosittua, että kaikki haluavat siitä osansa. Tästä johtuen laadullisesti heikkoja pelivihjeitä on tarjolla enemmän kuin niitä laadukkaita, mutta se ei tarkoita suinkaan sitä, että kaikki olisivat heikkoja tai että sinun täytyisi alkaa maksamaan vihjeistä: parhaat ilmaiset vedonlyöntivihjeet ovat nimittäin ammattilaisten laatimia.

Urheilubonukset.com on täällä monipuolisesti teitä suomalaisia vedonlyöjiä varten. Kauttamme löydät muun muassa markkinoiden parhaat vedonlyöntibonukset, joiden hyödyntäminen liittyy niin ikään siihen voitolliseen vedonlyöntiin – ihan vain näin ylimääräisenä sivuhuomiona.

PELIVIHJEET JA VOITOLLISEN VEDONLYÖNNIN TERMIT

Parhaat ilmaiset pelivihjeet ovat siis viimeisen päälle laadukkaita. Ne eivät pelkästään anna sinulle vinkkiä jostain tietystä kohteesta, vaan ne opettavat sinut myös sen voitollisen vedonlyönnin tielle. Pelivihjeitä lukiessasi tuletkin varmasti törmäämään mitä erilaisimpiin termeihin, joten me tulemme nyt käymään ne kaikkein tärkeimmät termit läpi, ettei sinun tarvitse pelivihjettä lukiessasi alkaa arpoa, mistä ihmeestä oikein on kyse.

Todennäköisyys

Kun pelivihjeissä puhutaan todennäköisyydestä, tällöin kyse on vihjeen laatineen ammattilaisen näkemyksestä sille, miten todennäköisesti pelivalinta toteutuu. Kohteen toteutumiseen liittyvän todennäköisyyden määrittäminen onkin hyvin ratkaiseva asia voitollisessa vedonlyönnissä, sillä se linkittyy suoranaisesti sekä rajakertoimen löytämiseen että odotusarvon määrittämiseen.

Todennäköisyyden laskeminen perustuu pelivihjeen laatijan henkilökohtaiseen tietämykseen kyseisestä sarjasta ja ottelusta, saatavilla oleviin tilastoihin hyvin kattavasti, kokoonpanouutisiin sekä kaikkien näiden asioiden yhdistämiseen ja ymmärtämiseen.

Rajakerroin ja Ylikerroin

Kuten edellä mainitsimme, todennäköisyyden määrittäminen liittyy oleellisesti rajakertoimen määrittämiseen. Jos vihjaaja esimerkiksi toteaa Arsenalin voittavan Tottenhamin kotonaan 55% todennäköisyydellä, tällöin rajakerroin määritetään muuttamalla tuo todennäköisyys desimaaleiksi ja suorittamalla jakolasku 1/0,55=1,818.

Kun rajakerroin on 1,818, kaikki sitä korkeammat tarjolla olevat kertoimet Arsenalin kotivoitolle ovat ylikertoimia ja kaikki sitä alemmat tarjolla olevat kertoimet Arsenalin voitolle ovat alikertoimia.

Kerroinvertailu ja Markkinatoppi

Kerroinvertailu on erittäin tärkeä elementti voitollisessa vedonlyönnissä, sillä vain parhaan kertoimen hyödyntämällä ne mahdolliset pelivoitot maksimoidaan.

Vuonna 2021 bookereita eli vedonlyöntisivustoja on todella paljon, joten myös samalle pelivalinnalle on olemassa erilaisia kertoimia, jotka perustuvat kunkin bookerin kertoimia laskevien henkilöiden näkemyksiin. Siksi kerroinvertailun tekeminen on erittäin tärkeää; onneksi parhaat ilmaiset pelivihjeet sisältävät aina sen parhaan kertoimen.

Parhaasta kertoimesta käytetään myös termiä markkinatoppi, johon tulet eittämättä törmäämään pelivihjeitä lukiessasi.

Odotusarvo

Odotusarvo on niin ikään erittäin kriittinen asia, kun tavoitteena on se voitollinen vedonlyönti. Positiivisen odotusarvon omaavat kohteet ovat niitä, jotka tuottavat pelaajalle pitkässä juoksussa rahaa ja negatiivisen odotusarvon kohteet puolestaan tyhjentävät pelikassaa.

Odotusarvo määritetään niin ikään todennäköisyyden kautta, jälleen desimaalia käyttämällä. Kun siis esimerkkitapauksessa Arsenalin kotivoiton todennäköisyys Tottenhamia vastaan on 0,55, ja löytämäsi markkinatoppi on 2,05, suoritetaan kertolasku 2,05×0,55. Tuloksi saadaan 1,1275.

Jos odotusarvo on yli 1,00, tällöin puhutaan positiivisen odotusarvon omaavasta kohteesta eli pitkässä juoksussa voitollisesta vedonlyönnistä. Edellä oleva odotusarvo on 1,1275, mikä tarkoittaa sitä, että keskiarvollisesti jokainen tällainen lyöty veto tuottaa voittoa 12,75%.

Pelikassa

Pelikassan hallinta on yksi kriittisimmistä asioista vedonlyönnissä. Jos pelaat koko ajan yli varojesi, pelikassasi hupenee alta aikayksikön, mikäli sinulle sattuu tulemaan se kuivempi kausi.

Nyrkkisääntönä pelikassan suhteen toimii se, että älä lyö vetoja, jotka syövät tappion kohdalla leijonanosan pelikassastasi. Yleisesti ottaen suositeltavaa onkin, että yhteen vetoon panostettava rahasumma eli panos olisi noin 1-5% koko pelikassastasi.

Palautusprosentti

Palautusprosentti kertoo kaiken oleellisen vihjepalvelusta/tietystä vihjaajasta ja jokainen pelivihjeiden laatija seuraakin omalla kohdallaan sitä, miten hyvin hänen vetonsa osuvat maaliin eli tuottavat keskiarvolta rahaa.

Palautusprosentin laskemiseen käytetään seuraavaa kaavaa: vedonlyönnistä saadut voitot jaetaan panostuksilla ja sen jälkeen kerrotaan sadalla. Jos siis esimerkiksi olet voittanut 110€ ja panostanut 90€, tällöin palautusprosentti on 122,22.

Kirjanpito

Kirjanpidon tärkeyttä korostetaan alati pelivihjeissä ja ylipäätään vedonlyönnistä puhuttaessa, sillä se kertoo sinulle, millaisia vetoja sinun kannattaa lyödä ja millaisia vetoja sinun ei kannata lyödä.

Kirjanpitoon tulee siis merkitä jokainen lyöty veto. Jokaisesta lyödystä vedosta kirjataan ylös seuraava informaatio: päivämäärä, kohde, merkki, panos, kerroin ja bookeri, jossa veto on isketty sisään.

Kun analysoit eli toisin sanoen käyt läpi omaa kirjanpitoasi, tulet huomaamaan, millaiset vetotyypit, sarjat ja kohteet ovat tuottaneet sinulle rahaa ja millaiset verottaneet sitä pelikassaasi.

HAE TUKEA PARHAISTA ILMAISISTA PELIVIHJEISTÄ

Parhaat ilmaiset pelivihjeet ovat jokaiselle vedonlyöjälle erittäin pätevä työkalu. Jos pelivihjeiden merkityksestä käytettäisiin kielikuvaa, ne olisivat kuin puomilla kävely vieressä taluttavan ihmisen käteen nojautuen, kun taas niiden hyödyntämättä jättäminen on kuin kävelisit yksin sillä puomilla, ilman minkäänlaista tukea tai turvaa.

Pelivihjeiden ei siis tarvitse määrittää sinua vedonlyöjänä, eikä sinun tarvitse lähteä niitä peesailemaan, mutta nimenomaan ne parhaat ilmaiset pitkävetovihjeet tarjoavat sinulle tukea ja turvaa. Ne tarjoavat sinulle yhden ylimääräisen silmäparin, joka sattuu tällaisten laadukkaiden vihjeiden kohdalla olemaan alansa ammattilainen, ja sitä kautta voit saada kohteesta arvokasta lisäinformaatiota.

Pelivihjeet tuovat mukanaan myös sen positiivisen puolen, että vihjaaja on tehnyt aikaa vievän kerroinvertailun sinun puolestasi eli tarjolla on se markkinatoppi. Lisäksi voit hyödyntää niiden yhteydessä olevat tarjoukset eli vedonlyöntibonukset; muistathan, että parhaat vedonlyöntibonukset sinulle tarjoilee nimensä mukaisesti Urheilubonukset.com.

PELAA SINGLE-KOHTEITA

Kun esimerkiksi pitkäveto tuli Veikkauksen lanseeraamana markkinoille vuonna 1993, tuolloin vedonlyöjillä ei ollut mahdollisuutta lyödä vetoa vain yhdestä kohteesta, vaan minimimäärä oli kolme, mikä oli hyvä asia Veikkauksen kannalta, mutta huono asia vedonlyöjille.

Mutta miksi ihmeessä se kolmen kohteen pelaaminen samalla kupongilla nyt sitten on niin huono asia? Lyöhän esimerkiksi moni kokenut pelaaja niitä useiden kohteiden vetoja sisään.

Tässä tullaankin siihen asian ytimeen eli kokenut vedonlyöjä ei välttämättä tarkoita voittavaa vedonlyöjää, sillä he ovat aina saattaneet enemmän tai vähemmän pelata itseään vastaan.

Kolmen tai useamman kohteen saaminen yhtäaikaisesti oikein ei ole mikään yksinkertainen asia. Todennäköisyydet ovat itse asiassa sinua vastaan, sillä kun yksi kohde pettää – koko lappu pettää, ellet sitten ole iskenyt sisään hintavaa järjestelmää, joka sekin saattaa kaatua esimerkiksi kahteen väärin menevään kohteeseen.

Kun taas pelaat single-kohteita, joita myös parhaat pelivihjeet kehottavat sinua pelaamaan, eli isket vetokupongillesi vain sen yhden kohteen, kaikki on siitä yhdestä kohteesta kiinni. Sen kanssa, joka voitetaan tai kaadutaan, mutta loppujen lopuksi sinun täytyy saada vain yksi kohde oikein, ja se tässä single-vetojen suosimisessa on pointtina – ne todennäköisyydet.

MUISTA NE PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

Syystä tai toisesta, joitain vedonlyöjiä – erityisesti monia aloittelevia sellaisia – arveluttaa vedonlyöntibonukset siihen malliin, että ne jätetään hyödyntämättä.

Etenkin niiden parhaiden vedonlyöntibonusten hyödyntämättä jättäminen on yksinkertaisesti hölmöä; sinullehan tarjoillaan talletuksen yhteydessä, jonka olisit muutoinkin tekemässä, ylimääräistä rahaa bonusrahan muodossa, joten miksi ihmeessä vierastaisit sitä?

Parhaat vedonlyöntibonukset sisältävät maltilliset kierrätysvaatimukset eli toisin sanoen niiden muuttaminen kotiutettavaksi rahaksi tai pelikassan lihottajaksi on ihan aidosti enemmän kuin mahdollista. Bonusten ansiosta sinulla on siis mahdollisuus esimerkiksi lihottaa sitä pelikassaasi nopeammin ja päästä siten nopeammin käsiksi suurempiin potteihin.

Muista siis hyödyntää ne parhaat vedonlyöntibonukset, mikä onnistuu kätevästi Urheilubonukset.com -sivustolla.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MISTÄ PARHAAT ILMAISET PELIVIHJEET TUNNISTAA?

Parhaat ilmaiset pelivihjeet tunnistaa laadusta. Ne ovat asiantuntevia, ne ovat ääneen fiksusti pohtivia ja ne yksinkertaisesti auttavat jokaista betsaajaa – monella tapaa.

MITEN TÄRKEÄÄ KERROINVERTAILU ON?

Kerroinvertailussa kyse on voittojen maksimoinnista; miksi toisin sanoen ottaisit vedostasi voittoja 100€, kun voit ottaa 130€? Siitä markkinatopin eli parhaan kertoimen hyödyntämisessä on kyse.

MISTÄ LÖYDÄN PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET?

Olet tullut oikeaan paikkaan, sillä Urheilubonukset.com on metsästänyt teille suomalaisille vedonlyöjille nimenomaan ne markkinoiden parhaat vedonlyöntibonukset, priorisoiden verovapaat voitot tarjoavia EU-lisenssin omaavia vedonlyöntisivustoja.

Jääkiekon MM-kisat 2023 otteluohjelma UUDET NETTIKASINOT Jalkapallon MM-kisat 2022 Ilmaiset vakiovihjeet